Παναιτωλικός: Tροχαίο για ποδοσφαιριστή της ομάδας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μπήκε μέσα σε κατάστημα

Newsroom
Παναιτωλικός: Tροχαίο για ποδοσφαιριστή της ομάδας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μπήκε μέσα σε κατάστημα

bet365

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (11/01) στο Αγρίνιο, όταν αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού κατέληξε σε τζαμαρία, μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένας μεσήλικας άνδρας που κινούταν με το ΙΧ του και ο νεαρός παίκτης του Παναιτωλικού. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος φέρεται να παραβίασε τη σήμανση STOP, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή των «καναρινιών» να καταλήξει σε τζαμαρία καταστήματος, στο οποίο ευτυχώς δεν βρισκόταν κάποιος εντός. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές, πλην σοβαρές, ζημιές, ενώ ο μεσήλικας άνδρας φέρει επιφανειακές εκδορές στο κεφάλι και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

αεκ2

@Photo credits: agriniopress.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα