ΠΑΟΚ: Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Αντρέ Φράνκο (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Αντρέ Φράνκο (vid)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Εστορίλ, Αντρέ Φράνκο

Μετά τη συμφωνία με τη Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζόαν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ προχωράει το μεταγραφικό σχεδιασμό του και εξετάζει κάποιες περιπτώσεις χαφ, όπου αναμένεται να είναι και η επόμενη κίνηση του Μπότο.

Προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Αντρέ Φράνκο είναι μια περίπτωση που έχει συζητηθεί στην Τούμπα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ψάχνονται προκειμένου να ενισχυθεί στην συγκεκριμένη θέση.

Στα Πορτογαλικά ΜΜΕ κυκλοφορεί το όνομα του «Δικεφάλου» δίπλα σ’ αυτό του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Εστορίλ, καθώς η συγκεκριμένη αγορά φαίνεται ότι θα απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους» (είχε προηγηθεί η αναφορά στον «Τσικίνιο» της Μπενφίκα) λόγω της παρουσίας του Ζοσέ Μπότο στην Τούμπα.

Ο Αντρέ Φράνκο τη φετινή σεζόν, την πρώτη του στη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, μετράει 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Εστορίλ και καλά νούμερα (7 γκολ, 4 ασίστ),, αλλά εκτός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα