ΠΑΟΚ: Σάστρε και χαφ στο δρόμο προς την Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Σάστρε και χαφ στο δρόμο προς την Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Σάστρε και χαφ στο δρόμο προς την Τούμπα!

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία με τη Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζόαν Σάστρε, ενώ προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους με την επόμενη κίνηση τους.

Η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ, με την «υπογραφή» του Ζοσέ Μπότο, είναι ο 24χρονος δεξιός μπακ της Μαγιόρκα, Ζόαν Σάστρε, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του ως δανεικός (με οψιόν αγοράς) από την ισπανική ομάδα.
Ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει μια πρώτη συμφωνία, το ίδιο ισχύει και με τον 24χρονο ακραίο αμυντικό, απομένει να οριστικοποιηθεί, ίσως και εντός της ημέρας, η ημέρα άφιξης του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάστρε είναι η πρώτη κίνηση των «ασπρόμαυρων» για την ενίσχυση τους σε θέσεις-κλειδιά μέσα στον Ιανουάριο και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής προχωρά τις διαδικασίες για την επόμενη μεταγραφή, που θα αποφορά την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η επόμενη κίνηση του Μπότο

Ο Ζοσέ Μπότο έχει έρθει διαβασμένος στη Θεσσαλονίκη και από τη Μικράς Ασίας υπάρχει μια αισιοδοξία πως οι συζητήσεις για τον χαφ θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο 55χρονος Πορτογάλος έχει «σύμμαχο» τον Ραζβάν Λουτσέσκου στις αλλαγές που θα επιχειρήσει να κάνει το επόμενο διάστημα. Από τις πρώτες στιγμές, φάνηκε πως οι δυο τους έχουν χημεία και πως συνεννοούνται, άλλωστε αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν να φορτωθεί με ανέτοιμους παίκτες. Τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει από πλευράς Μπότο που γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος, ανέκαθεν, είναι δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη λόγω κορονοϊού.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει μεταγραφές και για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του (άμυνα και μεσοεπιθετικά) αλλά και με ορίζοντα, αφού το καλοκαίρι θα αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό όλη η ομάδα. Κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Μπότο.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν μαζί του στο λίγο διάστημα της παρουσίας του στα γραφεία της Τούμπας λένε πως έχει άποψη για όλα, ξεκάθαρη στρατηγική, καλή επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να μείνει και να αφήσει την σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα