«Στην Αργεντινή ο Ινσούα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βελέζ Σάρσφιλντ»

«Στην Αργεντινή ο Ινσούα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βελέζ Σάρσφιλντ»

Newsroom
«Στην Αργεντινή ο Ινσούα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βελέζ Σάρσφιλντ»

bet365

Στην Αργεντινή αναμένεται να βρεθεί άμεσα ο Εμάνουελ Ινσούα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στην Βελέζ Σάρσφιλντ.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα στην Βελέζ Σάρσφιλντ. Το Gazzetta ήρθε σε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον Κριστιάν Μπασέδας, ο οποίος μίλησε για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση του Ινσούα για την ομάδα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς προέκυψε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, σε μια συνάντηση που είχε τόσο με τον ίδιο όσο και με τον αδερφό του στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «grupolaprovincia» στην Αργεντινή, ο Ινσούα αναμένεται να φτάσει στη χώρα του την Τρίτη (11/011) και εν συνεχεία να υπογράψει στην Βελέζ.

«Ο Εμάνουελ Ινσούα θα φτάσει αύριο στην Αργεντινή και θα ολοκληρώσει τα απαραίτητα βήματα για να γίνει ενισχύσει την Βελέζ.

Ο 30χρονος αμυντικός βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, μαζί με τον ατζέντη του, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Μόλις διευθετηθεί η κατάσταση, ο πρώην παίκτης των Μπόκα Τζούνιορς, Ράσινγκ, Νιούελς και Αλντοσίβι θα υπογράψει στην Βελέζ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα