Φεράρι: «Το αξίζαμε, νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση» (vid)

Newsroom
Φεράρι: «Το αξίζαμε, νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση» (vid)

bet365

Για δίκαιη νίκη έκανε λόγο ο αμυντικός του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, αναφέροντας πως αυτό το 3-1 του Βόλου επί του Παναθηναϊκού θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Ο Βόλος πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1, με τον Φράνκο Φεράρι μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Το αξίζαμε. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και ήταν ιδανικό το ότι αυτή η νίκη ήρθε στην αρχή του νέου χρόνου».

Για το πόσο διαβασμένοι ήταν στο σημερινό παιχνίδι: «Δυσκολευτήκαμε στην αρχή να μπούμε στο παιχνίδι και με το πέρασμα του χρόνου βρήκαμε τον ρυθμό, γίναμε αυτοί που έπρεπε να είμαστε, η αποβολή έπαιξε τον ρόλο της και πήραμε τη νίκη».

Για τη νίκη της ομάδας του: «Στα προηγούμενα παιχνίδια δεχόμασταν πρώτοι γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι και είχαμε την αυτοπεποίθηση να κρατήσουμε τη νίκη. Περιμέναμε μια τέτοια νίκη για να μας βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα