Η Original 21 στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας για τα μέτρα στα γήπεδα

Η Original 21 στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας για τα μέτρα στα γήπεδα

Δημήτρης Βέργος
Η Original 21 στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας για τα μέτρα στα γήπεδα

bet365

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ με συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση σχετικά με την παρουσία των οπαδών στα γήπεδα.

Την Κυριακή (9/1) το απόγευμα η Original 21 καλούσε σε συλλαλητήριο στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιδρώντας για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για παρουσία 1.000 οπαδών στις εξέδρες. Η συγκέντρωση έλαβε χώρα κανονικά παρά το γεγονός ότι το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σε αναβολή. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ εξέφρασε ειρηνικά την αντίθεσή της, ενώ ακούστηκαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Ολυμπιακού.

Υπολογίζεται ότι περίπου 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Δεκελείας, η οποία έκλεισε, με τους φίλους της ΑΕΚ να δίνουν δυναμικό «παρών» στη γειτονιά τους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα, ενώ εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Θυμίζουμε ότι και η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε διαφωνήσει με την απόφαση της κυβέρνησης και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο με ανακοίνωσή της είχε κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών καθώς η Ένωση δεν επιθυμούσε να κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα στους φιλάθλους της.

Η Original 21 στη Νέα Φιλαδέλφεια

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα