Βόλος-Παναθηναϊκός: Επιστροφή του Κότσιρα στην ενδεκάδα

Βόλος-Παναθηναϊκός: Επιστροφή του Κότσιρα στην ενδεκάδα

Νίκος Αθανασίου
Βόλος-Παναθηναϊκός: Επιστροφή του Κότσιρα στην ενδεκάδα

bet365

Με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Γιάννη Κότσιρα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αντί του τραυματία Χουάνκαρ ξεκινά τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Βόλο.

Το σενάριο με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Κότσιρα και Σάντσες στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, επιβεβαιώθηκε. Ο Έλληνας μπακ είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με το 2-0 επί του Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερό μπακ ο Σάντσες, δεξί ο Κότσιρας και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ και Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος, Αϊτόρ στα άκρα και στην κορυφή ο Μακέντα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα