Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη, εκτός ο Χουάνκαρ για Βόλο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη, εκτός ο Χουάνκαρ για Βόλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη, εκτός ο Χουάνκαρ για Βόλο

bet365

Ρούμπεν Πέρεθ και Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκαν και είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο. Στον αντίποδα λόγω ενοχλήσεων έμεινε στην Αθήνα ο Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο(17.15, CS2), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μετρά δύο επιστροφές αλλά και μια σημαντική απώλεια.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκαν το Σάββατο και είναι στην αποστολή που αναχώρησε για την Μαγνησία. Αμφότεροι, όμως, δεν έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν, καθώς έχασαν αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν μόνο ερχόμενοι από τον πάγκο. Στον αντίποδα, ο Χουάνκαρ μετά από μια δυνατή σκαριά που δέχθηκε στο ματς με τον Άρη, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός.

Όσον αφορά την ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Βέλεθ και Σένκεφελντ θα είναι οι δύο στόπερ. Στα άκρα της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο Σάντσες είναι σίγουρος και μια θέση διεκδικούν οι Κότσιρας και Χατζηθεοδωρίδης. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε ποιος θα ξεκινήσει αριστερά και ποιος δεξιά. Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ στη μεσαία γραμμή, Παλάσιος, Αϊτόρ στα φτερά και στην κορυφή ο Μακέντα.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα