Super League Interwetten: Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Βόλος - Παναθηναϊκός, Μανούχος στο Φάληρο

Newsroom
Super League Interwetten: Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Βόλος - Παναθηναϊκός, Μανούχος στο Φάληρο

bet365

Ο Ευάγγελος Μανούχος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ενώ στο Βόλος - Παναθηναϊκός η ΚΕΔ όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, καθώς την Παρασκευή (07/01) ανακοίνωσε τους ρέφερι μόνο για το ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (08/01, 17:15).

Ετσι λοιπόν στο Πανθεσσαλικό για το Βόλος - Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο Ολλανδός ο Ντένις Χίγκλερ από την Ολλανδία, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Σαρλς Σάαπ. Στο VAR ορίστηκε επίσης Ολλανδός και συγκεκριμένα ο Ρομπ Ντιεπερίνκ.

Στο Ολυμπιακός - Αστέρας ορίστηκε Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος θα έχει τους Κωνσταντίνο Νικολαϊδη και Αθανάσιο Κόλλια για βοηθούς, 4ο τον Βασίλη Φωτιά, και στο VAR τoν Κωνσταντίνο Περράκη. Από εκεί και πέρα το ματς του Ιωνικού με τον Απόλλωνα, που οδεύει προς αναβολή μετά τα νέα κρούσματα στους φιλοξενούμενους, ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με VAR τον Κροάτη, Ιβάν Μπεμπέκ.

Από την άλλη η ΚΕΔ δεν γνωστοποίησε διαιτητές για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μιας και η εν λόγω αναμέτρηση οδεύει προς αναβολή, μετά τα τρία νέα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στις τάξεις των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα