ΟΦΗ: Χωρίς Μαρινάκη και Γιάννου κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά με Τοράλ - Μεγιάδο

ΟΦΗ: Χωρίς Μαρινάκη και Γιάννου κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά με Τοράλ - Μεγιάδο

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Χωρίς Μαρινάκη και Γιάννου κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά με Τοράλ - Μεγιάδο

bet365

Μαρινάκης και Γιάννου κρίθηκαν ανέτοιμοι και «κόπηκαν» από την αποστολή του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (8/1, 17:15) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (8/1, 17:15, CS2) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten. Την Παρασκευή (7/1) οι Μαρινάκης και Γιάννου συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, αλλά έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση, κρίθηκαν ανέτοιμοι και έμειναν εκτός. Ο Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Σηφάκης έκανε ατομικό αλλά μπήκε στην αποστολή, ενώ δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Ουές, Διαμαντής, αλλά και ο Επασί, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με εθνική Καμερούν.

Ο Γιον Τοράλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Μιγκέλ Μεγιάδο εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί. Εκτός έμεινε και ο Λυμπεράκης.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει τους: Waterman, Σηφάκη, Πασαλίδη, Selimovic, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Neira, Nabi, Gallegos, Toral, Στάικο, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδη, Γρίβα και Castaignos.

αποστολή ΟΦΗ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα