ΑΕΚ: Εντολή Μελισσανίδη να επισπευσθεί η ανάρτηση του πορτραίτου του Σεραφείδη στο γήπεδο

ΑΕΚ: Εντολή Μελισσανίδη να επισπευσθεί η ανάρτηση του πορτραίτου του Σεραφείδη στο γήπεδο

Newsroom
ΑΕΚ: Εντολή Μελισσανίδη να επισπευσθεί η ανάρτηση του πορτραίτου του Σεραφείδη στο γήπεδο

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα που υπήρχε ώστε ο Στέλιος Σεραφείδης να δει το πορτραίτο του στην «Αγιά-Σοφιά ΟΠΑΠ».

Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι συγκλονισμένη από την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη, που έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να καμαρώσει την αγαπημένη του ομάδα να παίζει στο νέο της «σπίτι».

Ηταν όμως εν ζωή όταν είδε το πορτραίτο του να αναρτάται στους πυλώνες της «Αγιας Σοφιάς-ΟΠΑΠ», κάτι που ήταν προσωπική εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αρχικό πλάνο ήταν οι μορφές στους πυλώνες όπως και άλλες εκπλήξεις που αφορούν την ιστορία του club να μπουν τελευταίες στο γήπεδο και χρονικά κοντά στα εγκαίνιά του, όταν όμως ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης ενημερώθηκε για την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του Σεραφείδη έδωσε εντολή να αναρτηθεί άμεσα το δικό του και να επισπευσθούν οι διαδικασίες. «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου», είπε χαρακτηριστικά και για αυτό ο αείμνηστος Σεραφείδης πρόλαβε να δει το πορτραίτο του να «κοσμεί» το νέο «σπίτι» των «κιτρινόμαυρων».

«Μακάρι ο μεγάλος Σεραφείδης να προλάβει να μπει στο γήπεδο και να περπατήσει εντός του στα εγκαίνια, αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα», σχολίαζε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης, μετά την αποπεράτωση του έργου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα