Ποδαρικό με ντέρμπι στη Super League Interwetten!

Newsroom
Ποδαρικό με ντέρμπι στη Super League Interwetten!
To 2022 ανοίγει στη Super League Interwetten με συναρπαστική μονομαχία Παναθηναϊκού - Άρη. Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα και παιχνίδια με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr για να πάει (πολύ) καλά η νέα χρονιά.

Αφού... χωνέψαμε τις γαλοπούλες, τα μελομακάρονα και την βασιλόπιτα (λέμε τώρα...), επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας ποδοσφαιρική συνήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από την πιο συναρπαστική Super League Interwetten των τελευταίων ετών.

Το 2022 άνοιξε στην χώρα μας με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη (Τετάρτη 05/01, 21:30), με φόντο την τετράδα της βαθμολογίας.
Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την μονομαχία μεταξύ Πράσινων και Κίτρινων στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς και πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ και επιλογές για όλα τα γούστα.

Η 16η αγωνιστική, δεύτερη του δεύτερου γύρου της Super League Interwetten, περιλαμβάνει επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (05/01, 19:30) και της δεύτερης ΑΕΚ στο σπίτι της Λαμίας (05/01, 17:15).

Το πρώτο μεσοβδόμαδο ποδοσφαιρικό τριήμερο του 2022, βεβαίως, δεν περιλαμβάνει μόνο τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού η δράση είναι πλούσια και σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Στο Νησί, όπου το τόπι δεν σταμάτησε να κυλάει μέσα στις γιορτές, την παράσταση κλέβουν οι πρώτοι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ, Τσέλσι - Τότεναμ (05/01, 21:45) και Άρσεναλ - Λίβερπουλ (Πέμπτη 06/01, 21:45).

Η Interwetten.gr προσφέρει 0% γκανιότα και πάνω από 400 ειδικά στοιχήματα για τις συναρπαστικές μονομαχίες, την ώρα που στην Ισπανία μπαίνουν και οι μεγάλοι (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο) στην φάση των «32» του Κυπέλλου και σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, με πολλά και ελκυστικά στοιχήματα από την Interwetten.gr.

Στην Ιταλία, τέλος, η 20ή αγωνιστική κάνει ποδαρικό, με την αναμέτρηση Γιουβέντους - Νάπολι (06/01, 21:45) να έχει την τιμητική της. Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και πάνω από 270 ειδικά στοιχήματα μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην μάχη του τίτλου, αλλά και της εξόδου στο Champions League.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα