Μποροβήλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διακοπή πρωταθλημάτων»

Newsroom
Μποροβήλος: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διακοπή πρωταθλημάτων»

bet365

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος, τοποθετήθηκε για την πανδημία και το πρωτάθλημα σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Μποροβήλος είπε στη Δίκη του OPEΝ για:

Τα προβλήματα της Λίγκας: Είναι δύσκολη η αναβολή γιατί οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες. Εάν κάποιες συνθήκες χειροτερέψουν δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε. Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να μιλάμε για διακοπή πρωταθλημάτων γιατί αυτό θα μας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Το πρωτόκολλο: Ενδεχομένως να πρέπει να δούμε και μία αναθεώρηση πρωτοκόλλου. Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Πρώτα μας απασχολεί η υγεία και μετά πώς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Την επαφή με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη: Θα δούμε πώς θα πάει το θέμα. Θα γίνει νέα επαφή με τον κ. Πλεύρη για κάτι καλύτερο με τον κόσμο.

Το ποσοστό των εμβολιασμένων παικτών: Σε πολύ υψηλό βαθμό είναι εμβολιασμένοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Δεν είναι υποχρεωτικό. Ο καθένας στηρίζεται στη νομιμότητα.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη: Έχουμε ζητήσει ακρόαση με τον κ. Αυγενάκη και όχι μόνο για το θέμα του κόσμου. Έχω την πληροφορία ότι θα μας δεχθεί.

Τις απειλές προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ανέφερε ο Αυγενάκης: Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή το τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια σε ζητήματα αρκούντως σοβαρά. Πρέπει να διερευνηθεί.

Εγώ είμαι υπέρ του Έλληνα διαιτητή και του Έλληνα αρχιδιαιτητή. Για να μπορέσουμε να προσπεράσουμε τα προβλήματα πρέπει να μπούμε σε ένα μεταβατικό στάδιο για να διώξουμε τη καχυποψία.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα