Λύθηκαν τα συμβόλαια των Κωνσταντινίδη και Μπονέτι στον Ιωνικό

Λύθηκαν τα συμβόλαια των Κωνσταντινίδη και Μπονέτι στον Ιωνικό

Newsroom
Λύθηκαν τα συμβόλαια των Κωνσταντινίδη και Μπονέτι στον Ιωνικό

bet365

Παρελθόν από τη Νίκαια οι δύο ποδοσφαιριστές που έφτασαν σε συμφωνία για να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Ιωνικό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τον Ιωνικό έπειτα από επτά συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ ο νεαρός Βραζιλιάνος Λουίζ Φελίπε Μπονέτι μέτρησε 11 συμμετοχές και 4 γκολ με την Κ19 του συλλόγου, χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Λουίς Φελίπε Μπονέτι.

Η οικογένεια του Ιωνικού ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται να είναι υγιέστατοι και να έχουν καλή τύχη στην καριέρα τους», ανέφερε η ανακοίνωση του Ιωνικού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα