«Ο Σάκχοφ θα φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν»

«Ο Σάκχοφ θα φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν»

Newsroom
«Ο Σάκχοφ θα φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν»

bet365

Το συμβόλαιο του Γεβχέν Σάκχοφ στην ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι και δύσκολα φαίνεται πως θα ανανεωθεί, όπως τονίζουν και στην Ουκρανία.

Ο 31χρονος Ουκρανός μέσος μπαίνει στους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, στην οποία δεν υπολογίζεται για βασικός.

Ο Σάκχοφ έχει μια οψιόν για ακόμα μια σεζόν στη συμφωνία του με την ΑΕΚ και τα ουκρανικά Μέσα αναφέρονται στο μέλλον του στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες FootBoom και Sportarena, η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του Σάκχοφ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Ένωση.

Ο Σάκχοφ ανήκει στην ΑΕΚ από τον Σεπτέμβρη του 2020, όταν και υπέγραψε ως ελεύθερος από τη Λέτσε. Φέτος με τους κιτρινόμαυρους μετράει 14 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει ένα γκολ, εκείνο που έδωσε τη νίκη με 2-1 στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα