Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

bet365

Μετά τον έλεγχο της Πέμπτης, εντοπίστηκε ακόμη ένα μέλος του Παναθηναϊκού θετικό στον κορονοϊό.

Πλέον θα αποτελεί είδηση το αν μια ομάδα έχει λιγότερο από ένα κρούσμα κορονοϊού και όχι το αντίθετο, καθώς η μετάλλαξη Όμικρον έχει... εκτοξεύσει τις μολύνσεις σε όλο τον πλανήτη.

Μετά την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τετάρτη ένα κρούσμα και σήμερα, Παρασκευή, ακόμη ένα. Μετά τον έλεγχο της Πέμπτης, λοιπόν, ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid19, μπήκε αμέσως σε καραντίνα και ακολουθήθηκε η απαιτούμενη διαδικασία.

Το Τριφύλλι έχει προγραμματισμένη προπόνηση για σήμερα ενώ αύριο, Σάββατο, υπάρχει ρεπό. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά ενόψει του αγώνα με τον Άρη(5/1) και θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση τα τεστ, για να μην προκύψει διασπορά του ιού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα