Μποροβήλος: «Το ποδόσφαιρο σέβεται το πρωτόκολλο, μόνο εμβολιασμένοι εισέρχονται στα γήπεδα»

Newsroom
Μποροβήλος: «Το ποδόσφαιρο σέβεται το πρωτόκολλο, μόνο εμβολιασμένοι εισέρχονται στα γήπεδα»

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος τοποθετήθηκε έπειτα από τη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της Λίγκας με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Super League με τον Θάνο Πλεύρη, καθώς δεν άλλαξε η πρόσφατη υπουργική απόφαση για όριο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων με πλαφόν τους 1.000 στα γήπεδα, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος έκανε δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ομάδες σέβονται απόλυτα το πρωτόκολλο και πως το επόμενο 15ήμερο οι εμπλεκόμενοι θα βρίσκοnται σε επαφή προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Ο κ.Πλεύρης δέχτηκε να έχουμε αυτή συνάντηση προκειμένου να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε με την παρουσία του 10% και των 1000 φιλάθλων σε πλαφόν. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν, ότι στα γήπεδα πλέον εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι η ανθρώπινη υγεία. Το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία, αλλά αντικειμενικά αντιμετωπίζονται και προβλήματα από τους φιλάθλους μας οι οποίοι εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Συνεκτιμούμε την κατάσταση λοιπόν, την πορεία της πανδημίας αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το επόμενο 15ημερο θα είμαστε σε στενή επαφή προκειμένου να δούμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε έτσι ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα πραγματικά αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα