Πλεύρης: «Αν τηρηθούν τα μέτρα, θα συζητήσουμε για αύξηση πληρότητας» (vid)

Newsroom
Πλεύρης: «Αν τηρηθούν τα μέτρα, θα συζητήσουμε για αύξηση πληρότητας» (vid)

bet365

Ο Υπουργός Υγείας άφησε ανοικτό το σενάριο να αυξηθεί το ποσοστό των φιλάθλων στα γήπεδα.

Ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην πληρότητα των γηπέδων ύστερα από τα νέα μέτρα της κυβέρνσηης.

Ο Υπουργός Υγείας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί το ποσοστό του 10% και του πλαφόν των 1000 ατόμων αν οι ομάδες δείξουν καλή διαγωγή.

Αναλυτικά ανέφερε πως, «Έχουμε μια συνάντηση με την Super League (σ.σ. 13:30). Καταλαβαίνω ότι οι ομάδες αυτή τη στιγμή αισθάνονται αδικημένες. Βέβαια, τέσσερις μήνες το πρωτάθλημα λειτουργεί κανονικά. Σε αντίθεση με άλλους χώρους όπως ήταν τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και οι πολιτιστικοί χώροι, όπου κατά βάση τηρήθηκαν τα μέτρα, το πρόβλημα ήταν ότι ενώ οι ομάδες έκαναν τον έλεγχο για τους εμβολιασμένους, στην πραγματικότητα μετά δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον κόσμο ως προς την τήρηση των μέτρων μέσα στο γήπεδο. Στο μεγαλύτερο μέρος ούτε μάσκες φορούσαν.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαρκείας και ότι πολύς νεαρός κόσμος πήγε να εμβολιαστεί μόνο για να πηγαίνει στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε με αυτό το δύσκολο μέτρο. Αν κι εφόσον με τα 1.000 άτομα δείξουν και οι φίλαθλοι και οι ομάδες ότι τα μέτρα τηρούνται, είμαστε διατεθειμένοι άμεσα να συζητήσουμε και για αύξηση της πληρότητας. Θέλουμε όμως ως πολιτεία να δούμε ότι αυτό που γίνεται στα θέατρα και τα σινεμά να γίνεται και στα γήπεδα. Αν δούμε μια καλή ένδειξη στην τήρηση των μέτρων θα πάμε άμεσα σε πληρότητες που θα ικανοποιούν και τους φιλάθλους και τις ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα