Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού

Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού

bet365

Ένα μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικό σε τεστ για τον κορονοϊό μετά την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει προκαλέσει τεράστια αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού, αρκετές ομάδες έχουν τουλάχιστον από ένα κρούσμα και ο Παναθηναϊκός συμπεριλήφθηκε σε αυτή την μεγάλη λίστα, χωρίς όμως να έχει μεγάλη διασπορά.

Μετά τα τεστ που έγιναν την Τρίτη κατά την επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο από την άδεια των Χριστουγέννων, εντοπίστηκε ένα μέλος της ομάδας θετικό στον ιό.

Αμέσως απομονώθηκε και η ΠΑΕ τήρησε όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα διαχείρισης.

Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν επιστρέψει στη δουλειά ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την 5η Ιανουαρίου, ενώ, ακολουθούν τα ματς με Βόλο (9/1) και Ολυμπιακό (16/1).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα