Θετικοί στον Covid 19 τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη

Θετικοί στον Covid 19 τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη

Newsroom
Θετικοί στον Covid 19 τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη

bet365

Σε καθεστώς επιτήρησης εισέρχεται και η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη καθώς στον εργαστηριακό έλεγχο που έγινε για Covid 19, τρεις παίκτες ήταν θετικοί.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό – στην επανέναρξη της Interwetten Superleague – άρχισε με προβλήματα καθώς πέραν των απουσιών, διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα Covid 19 έπειτα από τον έλεγχο που έγινε σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος.

«Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ υποβλήθηκαν σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα