Ακαδημίες: Αντίπαλοι για μια μέρα Τσιαπακίδης, Λώλης, έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Χουρδάκης

Ακαδημίες: Αντίπαλοι για μια μέρα Τσιαπακίδης, Λώλης, έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Χουρδάκης

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Αντίπαλοι για μια μέρα Τσιαπακίδης, Λώλης, έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Χουρδάκης

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta την ιστορία δύο φίλων που έπαιξαν αντίπαλοι στο Κ17, Γιάννινα - ΠΑΟΚ.

Μια φοβερή ιστορία ενώνει δύο προπονητές που χθες βρέθηκαν αντίπαλοι στον εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος Κ17, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-2. Ο Γιάννης Λώλης του ΠΑΣ και ο Πέτρος Τσιαπακίδης του ΠΑΟΚ είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΟ Μαλακοπής. Αγωνίστηκαν παρέα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ, ενώ η προπονητική τους πορεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Αμφότεροι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν την προπονητική στον ΠΟ Μαλακοπής την ίδια ημέρα! Τον Σεπτέμβριο του 2011 όταν ακόμα ήταν εν ενεργεία παίκτες της πρώτης ομάδας, ανέλαβαν διαφορετικά ηλικιακά τμήματα του συλλόγου της Πυλαίας.

Δέκα χρόνια μετά, η μοίρα τους έφερε αντίπαλους σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο. Ο Τσιαπακίδης ανέλαβε το καλοκαίρι την Κ17, ενώ ο Λώλης «προβιβάστηκε» από γυμναστής σε προπονητή τον Σεπτέμβριο. Επί των ημερών του ο ΠΑΣ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στο χθεσινό ματς προερχόταν από σερί 6 νικών και μίας ισοπαλίες. Προηγήθηκε με εντυπωσιακό γκολ του Λώλη (συνωνυμία με τον προπονητή), αλλά ο ΠΑΟΚ το «γύρισε» με πέναλτι του Αδάμ και πολύ ωραίο γκολ του Γκιτέρσου. Ο «Δικέφαλος» έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 2ου (βόρειος) ομίλου και τη συμμετοχή στο Final Four καθώς έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος έχει 40 βαθμούς, αλλά «μαίνεται» η μάχη για τη δεύτερη θέση ανάμεσα στον Άρη (29), τον ΠΑΣ Γιάννινα (27) και την Ξάνθη (26).

* Περί ΠΑΟΚ Κ17 ο λόγος και μέσα στην εβδομάδα που πέρασε αποχαιρέτησε τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Χουρδάκης. Πρόκειται για παίκτη που αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τον Ολυμπιακό, ως «απάντηση» στην μετακίνηση του Καράκουτη ο οποίος είχε ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία. Παρότι υπέγραψε άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο, ο Χουρδάκης δεν «έδεσε» στον ΠΑΟΚ. Φεύγει με μόλις 2 συμμετοχές στο εφετινό πρωτάθλημα Κ17 και πιθανότατα θα συνεχίσει σε ομάδα της Αθήνας.

@Photo credits: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα