ΠΑΟΚ: Το Χριστουγεννιάτικο «πινγκ πονγκ» με τον Πασχαλάκη (vid)

ΠΑΟΚ: Το Χριστουγεννιάτικο «πινγκ πονγκ» με τον Πασχαλάκη (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το Χριστουγεννιάτικο «πινγκ πονγκ» με τον Πασχαλάκη (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ετοιμάζεται να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων με συγγενείς και φίλους, κάτι που τον γεμίζει και τον κάνει να περνάει ευχάριστα αυτές τις Άγιες μέρες.

Σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν εκείνος που κάθισε στην καρέκλα και μίλησε για ότι έζησε μαζί με τους συμπαίκτες του, όπως επίσης και για τις προσωπικές εμπειρίες και αναμνήσεις που έχει από αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας παραδέχθηκε ότι μαζί με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν οι δύο που έφαγαν τα περισσότερα γλυκά, θυμήθηκε τα Χριστούγεννα που πέρασε ως παιδί και ευχήθηκε σ’ όλον τον κόσμο «υγεία, ευτυχία, να περάσει γρήγορα η πανδημία που ζούμε εδώ και περίπου δύο χρόνια και να καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά με ένα καλύτερο μέλλον».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα