ΟΦΗ: Νέες εικόνες από τα έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο

ΟΦΗ: Νέες εικόνες από τα έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Νέες εικόνες από τα έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο

bet365

Οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. «Υπάρχουν μεγαλύτερες νίκες από τους 3 βαθμούς» το μήνυμα της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα που αγωνιστικά η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, τα έργα στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι θα γίνουν δύο γήπεδα υβριδικού και πλαστικού χλοοτάπητα, ενώ παράλληλα γίνονται περιφερειακές εργασίες με νέες σκάλες από τις οποίες θα κατεβαίνουν οι παίκτες στα γήπεδα, προβολείς και άλλα.

«Εκτός από τις νίκες που δίνουν 3 βαθμούς, υπάρχουν κάποιες μεγαλύτερες που η αξία τους είναι ανεκτίμητη! Οι εργασίες στο προπονητικό μας κέντρο δε σταματούν ποτέ» ανέφερε στα social media η ΠΑΕ.

ΒΑΚ 1

ΒΑΚ 2

ΒΑΚ3

Ο β' αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, είχε μιλήσει στο Gazzetta για την πορεία των έργων σε ΒΑΚ και «Θ. Βαρδινογιάννης» και αποκάλυψε το όραμα της ομάδας για το προπονητικό και το γηπεδικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα