Ολυμπιακός: Διαψεύδει τη συμφωνία για δανεισμό του Σεμέδο στην Πόρτο

Newsroom
Ολυμπιακός: Διαψεύδει τη συμφωνία για δανεισμό του Σεμέδο στην Πόρτο

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του CNN Portugal περί συμφωνίας με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 5.5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με CNN Portugal ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, σε deal που θα περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν άγνοια και υποστηρίζουν πως δεν έχει βάση το δημοσίευμα των Πορτογάλων.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 κι εφέτος έχει κάνει πέντε συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στο Κύπελλο με τον Λεβαδειακό την 1η Δεκεμβρίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα