Κλάτενμπεργκ: «Ο κόσμος δεν συμφωνεί πάντα αλλά εκτιμά τα ηχητικά από την επικοινωνία διαιτητών-VAR»

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Ο κόσμος δεν συμφωνεί πάντα αλλά εκτιμά τα ηχητικά από την επικοινωνία διαιτητών-VAR»

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στο γεγονός της δημοσιοποίησης των ηχητικών από τα όσα λένε οι διαιτητές με το VAR και στάθηκε στη φάση του Ρόμπερτσον με τον Κέιν και τη μη αποβολή του δεύτερου.

Συγκεκριμένα, είπε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στο ραδιόφωνο του BBC:

«Στην Ελλάδα δίνουμε στη δημοσιότητα τα ηχητικά ντοκουμέντα της ενδοεπικοινωνίας του διαιτητή με το VAR. Ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Μπορεί να μη συμφωνούν πάντα, αλλά το εκτιμούν. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τι λέγεται», είπε αρχικά ο Κλάτενμπεργκ και συνέχισε αναφερόμενος στη μη αποβολή του Χάρι Κέιν για μαρκάρισμα στον Άντι Ρόμπερτσον:

«Το τάκλιν του Κέιν ήταν χειρότερο από του Ρόμπερτσον για το οποίο ο παίκτης της Λίβερπουλ αποβλήθηκε αργότερα. Αν ο Ρόμπερτσον είχε το πόδι του πατημένο στη φάση με τον Κέιν, δεν θα μπορούσε να περπατήσει αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή, δεν έκανε καλά τη δουλειά του που δεν απέβαλε τον Κέιν. Εμείς οι διαιτητές κάποιες φορές είμαστε ένοχοι που ενώ ξέρουμε τους κανόνες δεν καταλαβαίνουμε το ίδιο το παιχνίδι. Ο διαιτητής που καλείται να αποφασίσει σε κλάσματα μπορεί να κάνει λάθος. Το VAR όμως δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος σε τέτοιες φάσεις, αφού βλέπουν όλες τις γωνίες λήψης και τη φάση σε αργή κίνηση. Ο Ρόμπερτσον είναι τυχερός που περπατά ακόμη. Θα πρέπει να καταλάβουμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν πρόκειται ένας παίκτης να αφήσει το πόδι του πατημένο εκεί, γιατί θα του το σπάσουν και θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα