Βαλεριάνος: «Στον Άρη με αγαπούν και τους αγαπώ»

Newsroom
Βαλεριάνος: «Στον Άρη με αγαπούν και τους αγαπώ»

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος τιμήθηκε από τον Άρη για τη προσφορά του στην ομάδα και μετά το παιχνίδι μίλησε για αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη, εκτιμώντας ότι για τον Ιωνικό δεν ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για κανάλια Novasports έπειτα από την ήττα της ομάδας του στο «Κλ. Βικελίδης» και αρχικά αναφέρθηκε στην τιμή που του έκανε ο Άρης λέγοντας ότι… «ήταν πολύ ευχάριστο. Το έχω πει πολλές φορές. Στον Άρη μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ, με σέβονται και τους σέβομαι», για να αναφερθεί στο παιχνίδι.

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε τον άξονα, το διορθώσαμε, θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε φάσεις αλλά αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις κάτι σε εκτός έδρας παιχνίδι. Πάμε στο επόμενο», για να συμπληρώσει: «Ο Άρης είχε το πάνω χέρι και ξέραμε ότι αν δεχόμασταν γκολ θα ανοιγόμασταν και θα έβρισκε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα, όχι όμως από το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα