Μάντζιος: «Η τελική προσπάθεια είναι ζήτημα, ηρεμία, στιγμής και ταλέντου»

Μάντζιος: «Η τελική προσπάθεια είναι ζήτημα, ηρεμία, στιγμής και ταλέντου»

Μάντζιος: «Η τελική προσπάθεια είναι ζήτημα, ηρεμία, στιγμής και ταλέντου»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο δημιουργίας της ομάδας του καθώς επίσης και στη δυσκολία στο γκολ.

«Δεν έχει να κάνει με την προπόνηση αλλά με τη στιγμή, την ηρεμία, τη διορατικότητα αλλά και το ταλέντο του κάθε παίκτη», είπε ο προπονητής του Άρη στα κανάλια Novasports όταν ρωτήθηκε για την πληθώρα των τελικών προσπαθειών αλλά και των χαμένων ευκαιριών για την ομάδα του. «Ήμασταν πιο δημιουργικοί και επιθετικοί. Ήταν μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχαμε πολύ ένταση και αρκετές καλές φάσεις, όπως και προϋποθέσεις. Χρειαζόταν καλύτερη απόφαση στην τελική στιγμή καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 1-2 γκολ και να κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε αλλά βρήκαμε το γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου χάσαμε κάποια στοιχεία όπως η φρεσκάδα λόγω της κούρασης, ενώ δεν είχαμε και τις επιλογές λόγω των απουσιών. Από την άλλη πλευρά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τον απολογισμό της ομάδας τώρα που έφτασε η στιγμή της διακοπής. «Έχουμε 27 βαθμούς στο χορτάρι, είμαστε στην 4η θέση και 21 στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε βαθμούς για να πάμε πιο ψηλά, μπορεί να το κάνει η ομάδα γιατί έχει τις δυνατότητες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα