Γκαγκάτσης: «Όσο υπάρχει Αυγενάκης δεν πρόκειται να βρεθεί λύση για το Καυτανζόγλειο»

Γκαγκάτσης: «Όσο υπάρχει Αυγενάκης δεν πρόκειται να βρεθεί λύση για το Καυτανζόγλειο»

Γκαγκάτσης: «Όσο υπάρχει Αυγενάκης δεν πρόκειται να βρεθεί λύση για το Καυτανζόγλειο»

bet365

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, σχολίασε την στάση μέχρι σήμερα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφερόμενος στο θέμα της «Νέας Τούμπας».

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όπου εγκρίθηκε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5.000.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί με την αγορά νέων μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει βάλει στο ταμείο της ομάδας κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, «προσμένουμε σε κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αποκλείεται να έχει εκδοθεί μέχρι το τέλος του έτους», ενώ αναφορικά με τη χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου και τα εμπόδια που συναντάνε μέχρι σήμερα οι «ασπρόμαυροι», επανέλαβε πως κύριος υπεύθυνος είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Όλοι προτιμούμε το Καυτανζόγλειο, αλλά με τις μεθοδεύσεις της διοίκησης του ως τώρα δεν γίνεται. Όσο παραμένει στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού ο κ. Αυγενάκης δεν πρόκειται να υπάρξει συνεννόηση για το Καυτανζόγλειο. Δε θέλουμε να έχουμε και δε θα έχουμε καμία σχέση με το συγκεκριμένο άτομο, ούτε πρόκειται να συζητήσουμε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχω εκφράσει την άποψη μου για αυτόν που δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ!», υποστήριξε ο κ. Γκαγκάτσης και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος» να μιλήσει με κάποιο άλλο στέλεχος της Κυβέρνησης για το θέμα του Καυτανζογλείου.

«Το πλάνο του πρωταθλητισμού δε μας βγήκε»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι «το πλάνο του πρωταθλητισμού δε μας βγήκε» και χαρακτήρισε αυτονόητη και όχι κάποια επιτυχία την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League. «Κάναμε λάθη, μόνο όποιος κοιμάται δεν κάνει λάθη. Λάθη γίνονται, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο λάθη. Κάποιες μεταγραφές θα πετύχουν κάποιες θα αποτύχουν», σχολίασε.

Αναφορικά με το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή, που έχει επιστρέψει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Γκαγκάτσης είπε ότι: «υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τεχνικό διευθυντή, ευελπιστούμε πως θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός διευθυντής. Είναι πιθανό να έρθει, είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις και να μην έρθει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα