Ακαδημίες: «Μπάσιμο» στο ποδόσφαιρο κάνει ο μάνατζερ του Αντετοκούνμπο!

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: «Μπάσιμο» στο ποδόσφαιρο κάνει ο μάνατζερ του Αντετοκούνμπο!

bet365

Είδε αγώνα της Super League Κ15 ο Ηλίας Πάνου, της εταιρίας που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Γιάννη και τα αδέλφια του.

Πολύ σημαντικό ρεπορτάζ προέκυψε το Σαββατοκύριακο από το χώρο των ακαδημιών. Την Κυριακή (19/12) στο γήπεδο της Προοδευτικής η στήλη εντόπισε τον Ηλία Πάνου, αδελφό του μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργου, ο οποίος παρακολούθησε το ματς της Κ15, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 3-1.

Ο Ηλίας Πάνου είναι γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της UPGR8, εταιρίας που έχουν στην Ελλάδα τα δύο αδέλφια και ειδικεύεται στο management αθλητών. Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα της, φανερώνει ότι στο πελατολόγιό της βρίσκονται εκτός από τα τέσσερα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Συνεργάζεται δηλαδή με όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, πλην του λαοφιλέστερου σπορ!

H επίσκεψη Πάνου στο γήπεδο της σηματοδοτεί το «μπάσιμο» της UPGR8 και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta, η εταιρία έχει ήδη εντοπίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο χώρο των ακαδημιών και μέσα στο 2022 θα προχωρήσει στις πρώτες της συνεργασίες.

* Στο γήπεδο της Προοδευτικής βρέθηκε και ο προπονητής της εθνικής Κ15, Άγγελος Χατζόπουλος και τσέκαρε αρκετούς από τους παίκτες που θα βρίσκονται στις επιλογές του όταν θα γίνουν οι πρώτες κλήσεις για προπονήσεις.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα