Η αποστολή του Άρη και οι απουσίες οδηγούν σε αλλαγή πλάνου

Η αποστολή του Άρη και οι απουσίες οδηγούν σε αλλαγή πλάνου

Η αποστολή του Άρη και οι απουσίες οδηγούν σε αλλαγή πλάνου

bet365

Τρεις απουσίες αλλά και οι αμφιβολίες για την αγωνιστική κατάσταση συγκεκριμένων παικτών ουσιαστικά θα οδηγήσουν τον Άκη Μάντζιο σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του στον αγώνα (20/12, 19:30) με τον Ιωνικό στο «Κλ.Βικελίδης».

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Ματέο Γκαρσία, Τζέιμς Τζέγκο ,Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος τιμωρημένος και ο Σουηδός κλήθηκε σε απολογία γι’ αύριο (20/12) και κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στη συνεργασία του με τους «κίτρινους». Στις απουσίες, προστίθεται και η αμφιβολία για τον Φακούντο Μπερτόγλιο καθώς ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός απουσίασε από τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος. Συμμετείχε στο πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, αλλά το πλάνο θα καταρτιστεί με φόντο και τον αγώνα Κυπέλλου (23/12) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στα παραπάνω δεδομένα θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η αρχική πρόθεση του Άκη Μάντζιου να προχωρήσει σε διαχείριση υλικού ούτως ώστε να μην μειωθεί σε μη επιτρεπτά επίπεδα η ενέργεια της ομάδας του. Είναι η αμφιβολία που είχε εκφραστεί για το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ένας παίκτης σε πλάνο τεσσάρων αγώνων σε διάστημα έντεκα ημερών. Και το τελευταίο αγγίζει κυρίως τους παίκτες που είναι στην τετράδα της άμυνας. Με εξαίρεση τον Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος είναι σίγουρος για τη δεξιά πλευρά, μπορεί ο Άκης Μάντζιος να επιλέξει να ξεκουράσει ένα εκ των Φαμπιάνο-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Λούμορ-Γκάνεα έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι. Δηλαδή, είναι η πρώτη φορά που δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα για την αμυντική τετράδα του Άρη.

Οι επιλογές στην επίθεση

Το εύρος αυτών θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Φακούντο Μπερτόγλιο. Αν ο Αργεντίνος είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, θα πάρει θέση μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ. Λογικά θα είναι οι Λούκας Σάσα, Ντιαγέ αλλά υποψηφιότητα έχει θέση και ο Χαβιέρ Ματίγια κι αυτή είναι λογική. Υπό την έννοια ότι ο Άρης θα κληθεί να λειτουργήσει απέναντι σε μια κλειστή άμυνα, χρειάζεται ποδοσφαιριστή ο οποίος θα διαβάζει γρήγορα και σωστά τις κινήσεις του αντιπάλου, με ακρίβεια στην πάσα. Πιθανότητες να έχει φανέλα βασικού συγκεντρώνει και ο Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός ήταν καλός στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι στην Κρήτη, θα καλύψει τη μία πλευρά της επίθεσης και μένει να φανεί ποιον θα έχει απέναντί του μεταξύ των Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Μαντσίνι. Η απόφαση θα παρθεί αναλόγως του ποιος θα είναι βασικός στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης προφανώς θα ζητηθεί κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πρόσφερε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του.

Αποστολή με Σιαμπάνη

Η επιστροφή του Μάριου Σιαμπάνη στην αποστολή σχετίζεται με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος Ντένις. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γλάμα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Λούκας Σάσα, Μπράμπερς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μαρμαρίδης και Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα