ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Μοχαμαντί, ενοχλήσεις για Μιτάι

ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Μοχαμαντί, ενοχλήσεις για Μιτάι

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Μοχαμαντί, ενοχλήσεις για Μιτάι

bet365

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί δεν κατάφερε ούτε το Σάββατο να μπει σε κανονικό πρόγραμμα ενόψει του δευτεριάτικου ματς με τον ΟΦΗ. Ενοχλήσεις για τον Μάριο Μιτάι που επίσης ακολούθησε ατομικό.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το διπλό στον Ιωνικό συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο Μοχαμαντί είναι αμφίβολος και δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα λόγω της ελαφριάς θλάσης που έχει υποστεί στον προσαγωγό. Ατομικό έκανε το πρωί του Σαββάτου και ο Μιτάι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη.

Άλλα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη δεν υπάρχουν, πέραν των γνωστών απουσιών με τους Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματά τους. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Κυριακής στα Σπάτα στις 11:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα