Μάνταλος για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα» (vid)

Μάνταλος για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα» (vid)

Newsroom
Μάνταλος για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα» (vid)

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού, στη Νίκαια χάρη, για τον τρόπο που ήρθε το γκολ που σημείωσε αλλά και για την απόσταση από την κορυφή

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ιωνικού, χάρη στο υπέροχο τέρμα που σημείωσε με το αριστερό, ο αρχηγός της, Πέτρος Μάνταλος.

Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, μιλώντας στο «Monday FC», τόνισε πως το γκολ που πέτυχε είναι δουλεμένο στην προπόνηση, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα έπρεπε να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, αξιοποιώντας μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην απόσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να είναι στο -8 από τους «ερυθρόλευκους», μετά από 14 αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα:

«Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Το καταφέραμε όχι με το καλύτερό μας παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε νωρίς, θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα γκολ, να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα».

Για το γκολ:

«Ειλικρινά το γκολ είναι από αυτά που δουλεύαμε μέσα στην εβδομάδα. Δουλεύαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή με 5-6 πάσες. Ηταν από τα γκολ που λέμε δουλεμένα στην προπόνηση».

Για την πανηγυρισμό:

«Ο πανηγυρισμός δεν σήμαινε κάτι, ήταν της στιγμής. Δεν έχω πανηγυρισμούς γενικά. Ετρεξα προς τον Μισελέν που μου έδωσε τη πάσα και πριν τον αγκαλιάσω έκανα αυτό».

Για το αν θα έπρεπε οι παίκτες της ΑΕΚ να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα ώστε να σκοράρουν περισσότερο και να έρχονται τα αποτελέσματα με λιγότερο άγχος:

«Δεν νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα το να κάνεις το 0-2 και το 0-3 είναι αυτό που θέλουμε. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συγκέντρωσης ή τύχης, αλλά σίγουρα πρέπει να το διορθώσουμε».

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Αργύρη Γιαννίκη:

«Ο προπονητής θέλει αυτό το γρήγορο παιχνίδι, δεν ζητάει τόσο την κατοχή. Βάζουμε πολλά στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε και νομίζω η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό:

«Αυτή τη στιγμή σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα. Δεν κοιτάζουμε αυτό προς το παρόν. Είναι κλισέ, αλλά κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ετσι το βλέπουμε και έτσι θα πορευθούμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα