Νικολαΐδης: «Ό,τι πιο ΑΕΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Σεραφείδης» (vid)

Νικολαΐδης: «Ό,τι πιο ΑΕΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Σεραφείδης» (vid)

Newsroom
Νικολαΐδης: «Ό,τι πιο ΑΕΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Σεραφείδης» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με 1-0, τις εμφανίσεις του Πέτρου Μάνταλου στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έκανε και το δικό του σχόλιο για τον Στέλιο Σεραφείδη

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 του Ιωνικού, χάρη στο υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στο «Monday FC» σχολίασε το παιχνίδι της Ένωσης, λέγοντας πως δεν ήταν αγχωτικό για εκείνη παρότι το σκορ δείχνει το αντίθετο. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η ΑΕΚ έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική της λειτουργία, τονίζοντας ωστόσο ότι όταν σκοράρει νωρίς στη συνέχεια «κάθεται» πίσω.

Φυσικά, ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων», δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αρχηγό των ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος όπως υπογράμμισε πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έως τώρα.

«Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να πηγαίνει για δεύτερο και για τρίτο γκολ, να τελειώνει τα παιχνίδια», τόνισε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές με την υγεία του.

«Ευχόμαστε τα καλύτερα. Ο,τι πιο ΑΕΚ υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος Σεραφείδης. Είναι σπάνια περίπτωση ανθρώπου», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα