Εξετάσεις για Ματέο, θλαστικό τραύμα ο Ντιαγέ

Εξετάσεις για Ματέο, θλαστικό τραύμα ο Ντιαγέ

Newsroom
Εξετάσεις για Ματέο, θλαστικό τραύμα ο Ντιαγέ

bet365

Ο Μπαντού Ντιαγέ αποκόμισε θλαστικό τραύμα στη σύγκρουσή του με τον Πασαλίδη ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση για την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης υποχρεώθηκε σε δύο αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Ο Μπαντού Ντιαγέ έφυγε με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι μετά τη σύγκρουσή του με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στη φάση του πρώτου τέρματος του ΟΦΗ. Ο Σενεγαλέζος ζαλιζόταν αλλά μετά το παιχνίδι έδειξε ότι ήταν καλύτερα και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αντιθέτως, ο Ματέο Γκαρσία θα υποβληθεί αύριο (17/12) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον προσαγωγό. Ο Αργεντίνος επίσης αντικαταστάθηκε αναγκαστικά καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα