G-Betting: Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
G-Betting: Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η ΑΕΚ
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα ματς της Πέμπτης στην 14η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten.

Η Superleague Interwetten έφτασε στη 14η αγωνιστική και το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Στις 17:15 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο Ηράκλειο. Ο Άρης έρχεται από 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς, όμως είναι δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Κρητικοί έχουν 2 νίκες στα 4 τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίσουν σε άλλο ένα ματς στους Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο, κάτι που θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Περίεργο ματς για προβλέψεις, με το 1Χ στο 1.55 στην Interwetten να δείχνει τίμιο.

p

Στις 19:30 η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νίκαια και θέλει να μειώσει ξανά τη διαφορά στο -8 από τον πρώτο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι που πάντα πουλάνε ακριβά το τομάρι τους στην έδρα τους, έχουν μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, αλλά και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη η Ένωση έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με τον Αστέρα στον... βούρκο της Τρίπολης. Η ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Γιαννίκη με Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μάνταλο και Αραούχο θα παίξει τον ρόλο. Πάμε με το διπλό της ΑΕΚ στο ημίχρονο στο 2.00. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλο περιθώριο για απώλειες και θα μπουν από το ξεκίνημα δυνατά.

h

Οι επιλογές της G-Betting

ΟΦΗ - Άρης

Ιωνικός - ΑΕΚ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting