Ο Σάντε Σίλβα θα αποφασίσει για την επιστροφή του στον Άρη

Ο Σάντε Σίλβα θα αποφασίσει για την επιστροφή του στον Άρη

Ο Σάντε Σίλβα θα αποφασίσει για την επιστροφή του στον Άρη

bet365

Εφόσον ο Σάντε Σίλβα επιθυμεί την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» για να μην γράψει μια χαμένη αγωνιστική χρονιά, έχει τη δυνατότητα να το αποδείξει στην πράξη…

Αυτό που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Άρης πρότεινε στον Σάντε Σίλβα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μπορεί να συμβεί σε περίπου δύο εβδομάδες, εφόσον ασφαλώς το θελήσει ο ίδιος ο Πορτογάλος ακραίος χαφ. Το ενδιαφέρον των «κίτρινων» είναι στο τραπέζι και μάλιστα η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι εξίσου ενήμερη για τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας καθότι όλα έγιναν… υπό το φως του ηλίου. Δηλαδή, βλέποντας τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να μην έχει ρόλο στην αγγλική ομάδα και λαμβάνοντας μηνύματα επιθυμίας του ιδίου για επιστροφή, ο Άρης μπήκε σε διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για μια προσιτή περίπτωση, αρκεί να το θελήσει ο ίδιος ο παίκτης.

Ξεκινώντας από τα δεδομένης της όλης ιστορίας, ο Σίλβα δεν μετρά περισσότερες από μία συμμετοχή σε αγώνα της Championship, γνωρίζει επίσης ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του προπονητή του. Έχει καταλάβει δηλαδή ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει την παραμικρή πεποίθηση ότι μπορεί να εξασφαλίσει οικονομικό αντάλλαγμα από την περίπτωσή του και απλά θέλει να τερματίσει πρόωρα το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2023), γλιτώνοντας τις μηνιαίες απολαβές του.

Ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο και σύμφωνα με πληροφορίες του έχει προτείνει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Συνεπώς, το θέμα βρίσκεται πλέον στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προτιμούσε να επιστρέψει στο «Κλ. Βικελίδης» υπό τη μορφή δανεισμού, προφανώς, για να διατηρηθεί εντός της βρετανικής αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν τελικώς ο Σίλβα θα επιστρέψει στον Άρη. Το σίγουρο είναι ότι εξαρτάται από τον ίδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα