Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ντιαγέ στο Κόπα Άφρικα!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ντιαγέ στο Κόπα Άφρικα!

Newsroom
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ντιαγέ στο Κόπα Άφρικα!

bet365

Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο, δημιουργήθηκαν ρεαλιστικές πιθανότητες επιστροφής του Μπαντού Ντιαγέ στη Σενεγάλη και είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα!

Μέχρι στιγμής, ο Άρης γνωρίζει ότι στις αρχές του επόμενου έτους δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο Μαυριτανός επιθετικός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του στις 27 του μήνα ούτως ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει της συμμετοχής της στο Κόπα Άφρικα. Η Μαυριτανία θεωρείται από τις ασθενέστερες ομάδες της διοργάνωσης, το πιθανότερο είναι να συμβιβαστεί με τη συμμετοχή στην πρώτη φάση του Κόπα Άφρικα και σ’ αυτό το ρεαλιστικό σενάριο, ο Καμαρά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη κατά τις 20 Ιανουαρίου.

Εκτός του Μαυριτανού επιθετικού, ο Άρης ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του και τον Μπαντού Ντιαγέ. Σε αντίθεση με τον Καμαρά, για τα δεδομένα της περίπτωσης του οποίου ήδη έχουν γνώση οι «κίτρινοι», ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, σκέφτεται σοβαρά να στρώσει… κόκκινο χαλί επιστροφής του 31χρονου μέσου στην εθνική ομάδα ενόψει ασφαλώς του Κόπα Άφρικα. Μάλιστα, στις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται πίεση του Τύπου προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς τονίζεται η αρκετά καλή σεζόν του με τη φανέλα του Άρη και φυσικά ότι αξίζει μια ακόμη ευκαιρία από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα. Τελευταία συμμετοχή του Ντιαγέ με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης ήταν στις 11 Νοεμβρίου 2020 απέναντι Γουϊνέα Μπισάου.

Οι επιλογές του Αλιού Σισέ θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς ο προγραμματισμός της Σενεγάλης περιλαμβάνει τη συγκέντρωση όλων των παικτών στο διάστημα 28-30 του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα