«Ο Ολυμπιακός έριξε τις απαιτήσεις του για Μασούρα, η Τραμπζονσπόρ δίνει μέχρι 5 εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας
«Ο Ολυμπιακός έριξε τις απαιτήσεις του για Μασούρα, η Τραμπζονσπόρ δίνει μέχρι 5 εκατ. ευρώ»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα φέρεται να είναι θετικός στην παραχώρηση του Γιώργου Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ, έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από μερικές ημέρες στην Τουρκία ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός ζήτησε 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Μασούρα και ότι υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων (Ολυμπιακού και Τραμπζονσπόρ) για τον παίκτη.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Fanatik» τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν τις οικονομικές του απαιτήσεις για την πώληση του 27χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η Τραμπζονσπόρ μοιάζει ανένδοτη και δεν φαίνεται διατεθειμένη να βγάλει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ, από τα ταμεία της, γι' αυτό και είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Η «Fanatik» μάλιστα υπογραμμίζει ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι πρόθυμος να αφήσει τους Πειραιώτες και να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ, με τους Μπακασέτα και Σιώπη που αγωνίζονται ήδη στον σύλλογο της Τραπεζούντας, να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα