Ινγκασον: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και στο τέλος αυτό θα γίνει…»

Ινγκασον: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και στο τέλος αυτό θα γίνει…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ινγκασον: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και στο τέλος αυτό θα γίνει…»

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ μιλάει στο Gazzetta για την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στις νίκες, το μέλλον της ομάδας και αναφέρεται στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Ίνγκι Ινγκασον αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του, να αποκτά ρυθμό και να αισθάνεται σημαντικός για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο κράτησε τον «Βίκινγκ» του «Δικεφάλου» για πάνω από επτά μήνες εκτός δράσης. Όμως, τώρα, επέστρεψε και πιστεύει ότι η συνέχεια μπορεί να είναι διαφορετική για τον ίδιο και την ομάδα.

«Είναι λογικό να μην έχω τόση ενέργεια, επειδή έλειψα τόσο καιρό, αλλά αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω. Κάναμε δύο σερί νίκες και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή και πρέπει να τα κερδίσουμε ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σίγουρα είναι μία δύσκολη περίοδος, σίγουρα έχουμε περισσότερη ποιότητα από όση έχουμε δείξει μέχρι τώρα και θέλουμε να τη βγάλουμε στο γήπεδο για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα», υποστήριξε προτού η κουβέντα πάει στην κατάσταση της ομάδας.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα», παραδέχθηκε και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα και την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Λαμία. «Δείξαμε ότι είμαστε μαζί, ότι έχουμε θέληση και δουλέψαμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά, δεχθήκαμε ένα γκολ επειδή ο διαιτητής αποφάσισε να μην σφυρίξει ένα φάουλ που είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Πετύχαμε τα δύο γκολ, σίγουρα θα έπρεπε τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δημιουργήθηκε μία μικρή πίεση στο τέλος. Είμαι περήφανος για την ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη και θέλουμε να τα καταφέρουμε και εκεί».

Πάντως ο προβληματισμός, παρά την κατάκτηση των τριών βαθμών, παραμένει έντονος στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, κυρίως για την εικόνα και τα λάθη στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμία. «Είναι φυσιολογικό, εμείς προερχόμαστε από ένα σερί παιχνιδιών και παίξαμε και μεσοβδόμαδα, ενώ η Λαμία έπαιξε ένα παιχνίδι, οπότε είναι λογικό στα τελευταία λεπτά να έχει περισσότερη ενέργεια. Εμείς από τη μεριά μας, προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, βγάλαμε την πίεση στο φινάλε, που ήταν φυσιολογική από ένα σημείο και μετά. Δείξαμε ότι έχουμε και λύσεις στο rotation».

«Περήφανος για Λύρατζη και Τσιγγάρα»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην παρουσία των Λύρατζη και Τσιγγάρα ως βασικοί στην χτεσινή αναμέτρηση της Τούμπας. «Θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, γιατί μπήκαν κι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα πρέπει να πάμε παρακάτω. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που μπήκαν σήμερα και βοήθησαν», είπε.

«Μιλάμε για το θέμα της ανανέωσης»

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του επέστρεψε πάνω στο τραπέζι για τον Ισλανδό στόπερ και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, ο εκπρόσωπός μου μιλάει ξανά με το κλαμπ. Έχουμε τώρα τρία παιχνίδια στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε, αλλά μόλις περάσουν αυτά, πιστεύω ότι όλα θα λυθούν και θα ανανεώσω. Πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό, αλλά η θέλησή μου κι αυτό που θέλω να γίνει είναι να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να βοηθήσω την ομάδα για πολλά χρόνια. Αυτό όμως δεν είναι προτεραιότητα τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα αίσιο τέλος και θα γίνει η θέλησή μου πραγματικότητα», σχολίασε αναφορικά με το ζήτημα του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα