Λουτσέσκου για δημοσίευμα περί παραίτησης: «Θα πρέπει να σχολιάζω τις μαλ... που γράφονται»;

Newsroom
Λουτσέσκου για δημοσίευμα περί παραίτησης: «Θα πρέπει να σχολιάζω τις μαλ... που γράφονται»;

bet365

Την δυσαρέσκειά του στα όσα γράφτηκαν στην Ρουμανία που τον ήθελαν να παραιτείται από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Λαμία, εξέφρασε ο Λουτσέσκου αναφέροντας πως δεν θα σχολιάζει την κάθε μαλ... (όπως είπε) που γράφεται.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Λαμίας επιστρέφοντας στις νίκες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο να αναφέρεται στα δημοσιεύματα από την Ρουμανία που ήθελαν τον τεχνικό του «δικεφάλου του βορρά» να παραιτείται μετά το ματς με την Λαμία. Ο Λουτσέσκου για το θέμα αυτό ανέφερε σχετικά: «Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ... που γράφονται;»

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε τα εξής:

Για την αναγκαιότητα του σημερινού αποτελέσματος, τα όσα κρατά και όσα όχι: «Κρατάμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφήνουμε πίσω την αρνητική ατμόσφαιρα που ακολούθησαν αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε καλά τι περάσαμε, επιστρέψαμε και πρέπει να χτίσουμε, να παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σήμερα ήταν θέμα να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε, η ομάδα πάλεψε.

Τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε νίκες, όπως αυτή της Πέμπτης και τη σημερινή, πρέπει να χτίσουμε σε αυτό ώστε να έρθει η αυτοπεποίθησή μας και προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι παίζουμε τώρα.

Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ευκαιρίες, ελέγξαμε τον ρυθμό, στα τελευταία πέντε λεπτά η Λαμία μας πίεσε με αμυντικούς μπροστά και με μεγάλες μπάλες, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε την κατάσταση, από αυτά τα αποτελέσματα έρχεται η αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε πιο εύκολα, αυτά τα γκολ θα μας δώσουν και τις πιο εύκολες νίκες».

Για την έλλειψη ενέργειας και αν η παρουσία προσώπων όπως οι Λύρατζης - Τσιγγάρας του έδωσαν αυτά που έψαχνε: «Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί στοίχισαν, χάσαμε παίκτες σε κρίσιμες στιγμές, όσοι μπήκαν σήμερα έκαναν καλή δουλειά, ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπουν τώρα και είμαι ικανοποιημένος».

Για το δημοσίευμα που τον θέλει να δηλώνει παραίτηση μετά το σημερινό ματς: «Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ... που γράφονται;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα