Λουτσέσκου: «Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από αυτήν την κατάσταση, χρειαζόμαστε στήριξη από όλους»

Λουτσέσκου: «Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από αυτήν την κατάσταση, χρειαζόμαστε στήριξη από όλους»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από αυτήν την κατάσταση, χρειαζόμαστε στήριξη από όλους»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πορεία του ΠΑΟΚ, τα προβλήματά του αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League: Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια θετική αίσθηση σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο καλή. Παίρνουμε μια αίσθηση ικανοποίησης, έχω πει ότι η ομάδα είναι «άρρωστη» και χρειάζεται βοήθεια από όλους. Το γιατί είμαστε άρρωστοι το έχουν αναλύσει πολλές φορές. Ο ίδιος έχω πάρει την ευθύνη και το μερίδιο που μου αναλογεί, δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από την κατάσταση, ούτε έτρεξα να φύγω από αυτή, χρειαζόμαστε υποστήριξη από όλους όσοι είναι εμπλεκόμενοι στην ομάδα.

Για το εάν η πρόκριση μπορεί να λειτουργήσει ως μια βάση για τον ΠΑΟΚ: Ο καθένας από εμάς περίμενε σίγουρα μια διαφορετική κατάσταση. Οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές στην αρχή της σεζόν. Κάτι σημαίνει ότι βρισκόμαστε και έχουμε προχωρήσει σε αυτή τη διοργάνωση, ενώ άλλοι δεν το έχουν καταφέρει την δεδομένη στιγμή.

Την δεδομένη στιγμή ξέρω ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχω αναλύσει τον λόγο που συμβαίνει αυτό την δεδομένη στιγμή. Γενικότερα είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να σκεφτούμε ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι, για αυτό λέω ότι θα χρειαστούμε την στήριξη και την βοήθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει: Ο Σβαμπ θα είναι μαζί μας, αλλά δεν θα έχουμε κάποια άλλη επιστροφή.

Για την αναμέτρηση με την Λαμία: Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει εδώ για να αμυνθεί, οπότε αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Ερχόμαστε από την πνευματική πίεση που είχαμε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Θέλω να πιστεύω ότι η πρόκριση θα λειτουργήσει ευεργετικά θα αλλάξει το πνεύμα των ποδοσφαιριστών και θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα