Χωρίς Σούντγκρεν ο Άρης στο Καραϊσκάκη

Χωρίς Σούντγκρεν ο Άρης στο Καραϊσκάκη

Newsroom
Χωρίς Σούντγκρεν ο Άρης στο Καραϊσκάκη

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας και ουσιαστικά τέθηκε εκτός του αγώνα (12/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε διάρκεια της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης», αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά από τον Άκη Μάντζιο και η απουσία του από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας έδειξε ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει. Αυτό έγινε και σήμερα (10/12) καθώς ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αντιθέτως, ο Χουλιάν Κουέστα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς θέτοντας υποψηφιότητα ακόμη και για την 11αδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα