ΠΑΟΚ: Η Μάλμε δεν κρατάει τον Τσόλακ που «βλέπει» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Μάλμε δεν κρατάει τον Τσόλακ που «βλέπει» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

bet365

Σε τρεις εβδομάδες ολοκληρώνεται τυπικά ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ στην πρωταθλήτρια Σουηδίας, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ ως «απάντηση» στη Χάιντουκ για τη μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς στην ομάδα του Σπλιτ.

Οι Κροάτες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα, θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του 28χρονου επιθετικού, που πριν από δύο χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος και προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν (19 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές) με τη φανέλα της Μάλμε.

Οι πρωταθλητές Σουηδίας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό της ρήτρας (3.000.000 ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού με τον ΠΑΟΚ, ενώ και η Ντιναμό λέγεται ότι θέλει να καταβάλλει ένα μικρότερο ποσό.

Ο Κροάτης επιθετικός στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του έδειξε να μη γνωρίζει που θα αγωνίζεται με τον ερχομό του νέου Έτους. Ο δανεισμός του στη Μάλμε ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και μέχρι τότε θα φανεί αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επιστρέψει και να ενταχθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα