Γιαννίκης: «Δεν έχω κάνει ακόμα καμία εισήγηση για παίκτη»

Γιαννίκης: «Δεν έχω κάνει ακόμα καμία εισήγηση για παίκτη»

Newsroom
Γιαννίκης: «Δεν έχω κάνει ακόμα καμία εισήγηση για παίκτη»

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια και τους στόχους της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η εξέλιξη της ομάδας και οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται το Σάββατο (11/12, 19:30) στην Τρίπολη από τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στο ματς με τους Αρκάδες, την εικόνα που είχε η Ένωση την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με το Παναθηναϊκό, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Το τακτικό μας πλάνο ήταν να μπούμε στην αρχή του παιχνιδιού με μεγάλη ένταση. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε φάσεις ενδεχομένως και για ένα δεύτερο. Γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε συνέπεια στις εντάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χρειάστηκε μια έξυπνη διαχείριση του αγώνα. Οι φάσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό με το μέρος μας. Οπότε μιλάμε για μια δίκαιη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες που εξυπηρέτησαν καλά το πλάνο».

Για την οπισθοχώρηση της ΑΕΚ μετά το γκολ που πέτυχε:

«Όπως είπα δεν μπορούμε με συνέπεια να έχουμε κατά 90 λεπτά αυτή την εικόνα στο παιχνίδι μας. Δουλεύουμε καθημερινά να έχουμε αυτή την εικόνα και να βελτιωθούμε στο κομμάτι αυτό. Βλέπουμε τεράστιες εξελίξεις και πρόοδο. Χρειάστηκε έξυπνη διαχείριση για να κερδίσουμε ένα ντέρμπι. Πράγμα που έκαναν οι παίκτες και μπράβο γι’ αυτό».

Για το πως κύλησε το διάστημα μετά το ντέρμπι:

«Είχαμε την ανάλυση, την αποθεραπεία, το ρεπό μας που είχαμε τον εμβολιασμό και την προετοιμασία μας για το ματς με τον Αστέρα».

Για την απουσία του Στάνκοβιτς:

«Σημαντικός παίκτης ο Τσίτσαν. Δεν το συζητάμε, αλλά ήταν ένα πράγμα που έπρεπε να γίνει. Εχουμε όμως κι απόλυτη εμπιστοσύνη και στον Τσιντώτα».

Για το ματς με τον Αστέρα:

«Ο Αστέρας ειδικά στην Τρίπολη είναι σκληρός αντίπαλος. Βγάζει ένταση στο παιχνίδι του, ειδικά στο κέντρο. Εχει επικίνδυνους επιθετικούς και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να βγάλουμε τα στοιχεία μας στο παιχνίδια και να κερδίσουμε το ματς».

Για τον αν βλέπει εξέλιξη στην πορεία του Αστέρα:

«Σίγουρα η πορεία του Αστέρα είναι ανοδική στα τελευταία ματς. Φαίνεται με την εικόνα του στα παιχνίδια. Ειδικά με τον Ατρόμητο και κόντρα στον Άρη, είχε καλή απόδοση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την περίπτωση του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη:

«Δεν σχολιάζω ονόματα παικτών που δεν είναι παίκτης μου. Δεν έχω κάνει καμία εισήγηση για παίκτη, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα μεταγραφικά καθόλου αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος. Υπάρχει τεράστια δουλειά να αναπληρώσουμε κάποια κενά και να βελτιώσουμε την ομάδα και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Όταν υπάρχουν συζητήσεις εσωτερικές θα αναλύσουμε τα πάντα και θα δούμε αν κι εφόσον χρειαστεί και πού θα χρειαστεί. Αλλά αυτή τη στιγμή όπως είπα με ενδιαφέρουν μόνο οι παίκτες μου και η δουλειά καθημερινά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα