Οι Κουντέ, Επασί και Σόνι στην προεπιλογή του Καμερούν για το Κόπα Αφρικα

Newsroom
Οι Κουντέ, Επασί και Σόνι στην προεπιλογή του Καμερούν για το Κόπα Αφρικα

bet365

Ο χαφ του Ολυμπιακού, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αλλά και ο φορ του Αστέρα Τρίπολης ενδέχεται τον Ιανουάριο να «χάσουν» μεγάλο μέρος από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Τριπλή «ελληνική εκπροσώπηση» υπάρχει στην προεπιλογή του Καμερούν για το επερχόμενο Κοπα Αφρικα που θα διοργανώσει εκείνο, από τις 9 Ιανουαρίου του 2022 μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα στη λίστα με τους 40 ποδοσφαιριστές που επέλεξε, σε πρώτη φάση, ο Αντόνιο Κονσεϊσάο βρίσκεται ο Κουντέ του Ολυμπιακού, ο Επασί του ΟΦΗ και ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης, οπότε και οι 3 είναι πιθανό να στελεχώσουν και την τελική αποστολή των «αδάμαστων λιονταριών».


Αλλωστε ο χαφ των «ερυθρολεύκων» και ο γκολκίπερ των Κρητικών ήταν «μόνιμοι» στα προκριματικά του Μουντιάλ, άρα εκτός απρόοπτου θα δώσουν το παρών και στο τουρνουά, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Ως «έκπληξη» λογίζεται κλήση του φορ των Αρκάδων, ο οποίος και πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πορτογάλο προπονητή του.

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα