Ελπίδες για Κουέστα, δύσκολα ο Σούντγκρεν

Ελπίδες για Κουέστα, δύσκολα ο Σούντγκρεν

Newsroom
Ελπίδες για Κουέστα, δύσκολα ο Σούντγκρεν

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα προπονήθηκε σε πιο έντονο ρυθμό και απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα (12/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ακολούθησε μέρος της προπόνησης, επί της ουσίας δοκίμασε τη μέση του σε πιο έντονους ρυθμούς κι αυτό είναι καλό σημάδι ενόψει του αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Ολυμπιακό, κυρίως όμως ενόψει του βαρύ αγωνιστικού προγράμματος που ακολουθεί με τους τρεις αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Αντιθέτως, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, γυμνάστηκε μόνος του και οι πιθανότητες επιστροφής του στον αγώνα της Κυριακής είναι ελάχιστες. Το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει τυχόν μεγαλύτερο τραυματισμό και να χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα