Αρης: Νέα παράταση από CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

Αρης: Νέα παράταση από CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

Newsroom
Αρης: Νέα παράταση από CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

bet365

Για τις αρχές του χρόνου παρατάθηκε η απόφαση του CAS επί της έφεσης της ΠΑΕ Άρης για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA.

Οι «κίτρινοι» απευθύνθηκαν νομικά στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης για την κατάρριψη της απόφασης ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο που τους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA για την υπόθεση μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αρχικά, η απόφαση αναμενόταν την περασμένη άνοιξη αλλά παρατάσσεται και η τελευταία ενημέρωση που έλαβαν οι Θεσσαλονικείς αναφέρει ότι το CAS θα καταλήξει έως τις 10 Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς διατηρεί τους «κίτρινους» σε αναμμένα κάρβουνα καθώς θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών και ενίσχυσης του ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα