Παναθηναϊκός: Μπαίνει αύριο ο Χατζηθεοδωρίδης, επιστρέφει ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει αύριο ο Χατζηθεοδωρίδης, επιστρέφει ο Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπαίνει αύριο ο Χατζηθεοδωρίδης, επιστρέφει ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Έλληνας μπακ που σήμερα έκανε ατομικό αναμένεται να προπονηθεί την Πέμπτη ενώ ο Ολλανδός στόπερ θα επιστρέψει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο Κορωπί την Τετάρτη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Χουάνκαρ που θα εκτίσει την τιμωρία του.

Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που σήμερα έκανε ατομικό αλλά αύριο, Πέμπτη, υπάρχει η εκτίμηση πως θα προπονηθεί κανονικά. Από κει και πέρα, στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Βέλεθ, Σάρλια, ενώ ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα