Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Καπίγια, καθαρή η μαγνητική του Τίλικα

Αστέρας Τρίπολης: Επέστρεψε ο Καπίγια, καθαρή η μαγνητική του Τίλικα

bet365

Η λίστα με τους τραυματίες στον Αστέρα μικραίνει με τον Ενέκο Καπίγια να έχει μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Τίλικα είχε καθαρή μαγνητική. Ποια τα δεδομένα πριν την ΑΕΚ.

Τα προβλήματα φέτος στον Αστέρα δεν είναι και λίγα.

Το πιο ευχάριστο νέο στο Κολοκοτρώνης είναι ότι ο Ενέκο Καπίγια έχει ενταχθεί σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα και μένει να δούμε το πότε ο Ράσταβατς θα τον εντάξει στα πλάνα του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση όπου απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση και φυσικά κανείς δεν θέλει στην ομάδα να ρισκάρει έστω κι ένα λεπτό του Ισπανού στο γήπεδο. Το καλό είναι πως και πάλι είναι... εδώ!

Ο Τίλικα, που ενώ ήταν στην 11άδα για το ματς με τον Άρη τελικά έμεινε εκτός και μπήκε στη θέση του ο Ριέρα, έκανε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή αλλά το αν χρησιμοποιηθεί με την ΑΕΚ ακόμη δεν έχει βέβαιο διότι η εικόνα του δεν είναι ξεκάθαρη.

Από την άλλη, ο Σίτο συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, καθώς με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή είναι δύσκολο να προλάβει την ΑΕΚ.

Ο Σανταφέ ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα και παίρνει κομμάτια ασκήσεων με μπάλα.

Ο Καστάνιο έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και μένει να δούμε το πότε θα δηλωθεί να εκτίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα