Ανάλυση Wyscout: Ο ΠΑΣ πήρε στο Πανθεσσαλικό άριστα στο ανασταλτικό κομμάτι (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ανάλυση Wyscout: Ο ΠΑΣ πήρε στο Πανθεσσαλικό άριστα στο ανασταλτικό κομμάτι (vid)

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έκανε χθες το καλύτερό κατά τεκμήριο παιχνίδι του στο αμυντικό σκέλος, όπου επί της ουσίας δεν απειλήθηκε ποτέ.

Στην 3η θέση της κατάταξης «σκαρφάλωσε» ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το 1-0 που επικράτησε χθες (6/12) της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» κέρδισε με… επαγγελματικό τρόπο, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη 1 από τις 2 ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και την ίδια στιγμή διατήρησε, με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, με άνεση με το μηδέν παθητικό. Αν προσέξουμε μέσω του Wyscout τις αμυντικές του επιδόσεις, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως παίρνει 10 με τόνο!

*Τα εναντίον του xG ήταν μόλις 0,23. Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη αντίστοιχη επίδοση του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα ήταν 0,66 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ματς που έχασε (1-0) στη Ριζούπολη.

*Δέχθηκε μόλις 5 τελικές, εκ των οποίων την πρώτη στο 51’ και καμία δεν ήταν on target ή μέσα από τα καρέ του Λοντίγκιν. Πιο συγκεκριμένα οι 2 αφορούσαν εκτελέσεις φάουλ των Προβυδάκη, Μπεχαράνο που «σταμάτησαν» στο «τείχους», 1 σουτ του Ρόμανιτς που κόντραρε και ακόμη 2 μακρινά των Μπεχαράνο, Τιρόνε.

*Η τετράδα του στα «μετόπισθεν» που έβγαλε όλο το ματς είχε 13/18 «κερδισμένες» αμυντικές «μονομαχίες», ποσοστό 72% (6/8 ο Πίρσμαν, 4/5 Κάργας, 2/2 Σάλιακας, 1/3 Εραμούσπε).

*Η αντίστοιχη επίδοση των 2 του άξονα που ξεκίνησαν και τελείωσαν την αναμέτρηση ήταν 17/28, ποσοστό 61% (12/17 Ντομίνγκεθ, 5/11 Καραχάλιος).

*Δέχθηκε μόλις 3 εύστοχα γεμίσματα, σε σύνολο 11 που έκαναν οι αντίπαλοί του.

Σνάιντερ ήταν πρώτος του παίκτης σε απομακρύνσεις (4), καθώς βοήθησε πολύ στις στατικές μπάλες που κέρδισε η Λαμία.

*Μάλιστα από τις συνολικά 7 της αντιπάλου του καμία δεν απέφερε φάση, ενώ δεν «έδωσε» κάποιο κόρνερ και όλες αφορούσαν φάουλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα